Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини  
   
   
Проекти

Project “Valorisation of the historical and cultural heritage through the development and promotion of the Carpathian Cultural Route”

Детальніше...

Project “Promotion of investment opportunities and cooperation between small and medium sized enterprises through development of cross-border ties in the Carpathian region”

Детальніше...

Проєкт «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

«Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні»

Детальніше...

Проект "Підвищення контролю за діяльністю і прозорістю органів влади шляхом проведення моніторингу якості надання державних послуг населенню"

Детальніше...

Проект "Створення комплексної системи розвитку туристичної індустрії Івано-Франківщини"

Детальніше...
усі проекти
Публікації

Музеї Івано-Франківська

Детальніше...

 Правила поведінки туристів в Карпатах

Детальніше...

Карпатський календар подій культури і мистецтва

Детальніше...

Зниження витрат у малому бізнесі

Детальніше...

Стратегія розвитку та маркетингу туризму в Івано-Франківській області

Детальніше...
усі публікації
 

Січень 2014

Перше засідання Наглядової ради проекту

З січня 2014 року в Івано-Франківській області та повіті Марамуреш (Румунія) розпочато впровадження проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні», метою якого є зміцнення соціального та економічного розвитку в Карпатському регіоні шляхом сприяння співпраці між малими та середніми підприємствами для вирішення інвестиційних проблем у регіоні, створення сприятливого інвестиційного клімату в межах прикордонного регіону України і Румунії, покращення його іміджу через транскордонне співробітництво.

Проект реалізується Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини та Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) у партнерстві з управлінням з упровадження економічних реформ, євроінтеграції  та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації в рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013.

31 січня 2014 року в м. Івано-Франківську відбулося перше засідання Наглядової ради проекту «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні». Під час засідання обговорено процедуру відбору членів Наглядової ради, затверджено її склад, розглянуто Положення та Регламент діяльності Наглядової ради проекту, впровадження проекту в 2014 році, його основні завдання та заходи. Особливу увагу приділено підготовці та організації проведення інавгураційної конференції, здійсненню аналітичного та соціологічного досліджень, підготовці навчальних модулів та семінару.

Про проект «Просування інвестиційних можливостей і співпраці між малими та середніми підприємствами через розвиток транскордонних зв'язків у Карпатському регіоні»

Мета проекту: зміцнення соціального та економічного розвитку в Карпатському регіоні шляхом сприяння співпраці між малими та середніми підприємствамидля вирішення інвестиційних проблем у регіоні, створення сприятливого інвестиційного клімату в межах прикордонного регіону України і Румунії, покращення його іміджу через транскордонне співробітництво.

Тривалість проекту: 20 місяців.

Цільова територія: Україна (Івано-Франківська область);  Румунія (повіт Марамуреш).

Цільові групи проекту: малий та середній бізнес; органи державної влади та місцевого самоврядування; потенційні інвестори.

Основні заходи проекту:

  1. Оцінка інвестиційного потенціалу малого та середнього бізнесу в Карпатському регіоні шляхом проведення аналітичного дослідження та соціологічного опитування для ефективного прикордонного інвестування і створення сприятливого інвестиційного клімату в Карпатському регіоні.
  2. Підвищення рівня навичок та знань місцевих державних службовців, малого та середнього бізнесу через навчальні програми.
  3. Створення спільного інформаційного простору та більш позитивного іміджу Карпатського єврорегіону на регіональному та міжнародному ринку.
  4. Підвищення конкурентоспроможності, інвестиційної та інноваційної діяльності Карпатського регіону через організацію та проведення Міжнародного інвестиційного форуму.

Очікувані результати:

Кількісні результати: 1 Наглядова рада; 4 засідання Наглядової ради; 2 експертні групи проекту; 2 конференції (60 учасників); 4 засідання експертної групи; 2 засідання круглого столу (40 учасників); 2 фокус-групи (40 учасників); 1 аналітичне дослідження (українське, румунське, інтегроване); 1 соціологічне дослідження  - 200 респондентів (українське, румунське, інтегроване); 4 навчальні модулі і 1 семінар (40 учасників); 1 база даних; 1 тримовний посібник з кращих практик (5000 примірників); 1 тримовна рекламна брошура про інвестиційну привабливість регіону (5000 примірників); 1 тримовна карта інвестиційного потенціалу Карпатського регіону (5000 примірників); 1 тримовний каталог інвестиційних пропозицій в регіоні (5000 примірників); 1 Міжнародний інвестиційний форум (70 учасників).

Якісні результати: залучення інвестицій в малий та середній бізнес; створення додаткових робочих місць в малому та середньому бізнесі; залучення інвесторів; встановлення співпраці в розвитку інвестицій.

   

 
Новини
 

Жовтень, 2023 року

Четверте засідання Наглядової ради проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Жовтень, 2023 року

Підсумкова конференція  в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Жовтень, 2023 року

Облаштування Карпатського культурного шляху цифровими туристичними інформаційними панелями і туристичними інформаційними стендами.

Детальніше...

Вересень, 2023 року

Четверта зустріч партнерів проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Травень, 2023 року

Навчальний візит до Румунії в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...

Квітень, 2023 року

Третя зустріч партнерів проєкту «Карпатський культурний шлях».

Детальніше...

Лютий, 2023 року

Міжнародний семінар «Розвиток місцевої культури та культурного туризму шляхом створення й промоції культурних маршрутів» в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях»

Детальніше...
усі новини
   
 
АЕРІФ
Адресa: Україна, 76000, м. Івано-Франківськ
вул. Дністровська, 26
Телефони: (0342) 72-37-14, 72-37-14
Факс: (0342) 72-37-14

E-mail: mkovaliv@gmail.com